Jeg har været fotograf på Danmarks Grimmeste Festival i flere år, og nu bliver mine billeder fra sidste år brugt til at reklamere for årets festival, som ligger 30. juli - 1. aug.

grim.jpg

Danmarks Grimmeste Festival er et af landets mest undervurderede festivaler - ikke kun på grund af de unikke og smukke omgivelser omkring gården i Brabrand ved Aarhus, men også på grund af deres evne til at finde upcoming navne, som (sammen med store danske og internationale navne) skaber et alsidigt og spændende program, som altid overrasker!

Det er fx ikke unormalt at opleve bands spille på den mindre scene i gårdhaven lige før de bryder igennem, og så opleve dem på den store Skovscene et år eller to efter, når de er brudt igennem. Det har bl.a. været gældende for bands som Go Go Berlin, Bottled in England, Tako Lako m.m.

2014 bød bl.a. på koncerter med TopGunn, The Minds of 99, WhoMadeWho, Julias Moon, The Blue Van, Skambankt, Baby in Vain, Lucy Love, When Saints Go Machine, Trentemøller og mange flere. 2015 bliver mindst lige så interessant.

Jeg håber vi ses til sommer til Danmarks hyggeligste havefest!

Comment