Sidste år tog jeg billeder af det randrusianske rock band Divided By Numbers. Nu er bandets nye sange udkommet, med ét af billederne af bandet, og kan fås på vinyl, streaming og så meget mere!

Bandet hed i mange år Fairlane, og er et af de bands Venstrehaandsarbejde har fotograferet flest gange - men ændrede navn, til Divided By Numbers. Under det nye navn, er der blevet skrevet nye sange, og disse bliver nu udgivet på det nyopstartede pladeselskab PopShit Records.

I 2014 afholdte vi et fotoshoot (læs om shootet og se billederne hér), og tog nogle billeder, som skulle illustrere bandets nye lyd og udtryk, og nu er albummet klar, med 4 numre - og med billedet til højre brugt som bærende bandbillede. Jeg var heldig at få fingrene i en af vinylerne, og det er - som altid en fantastisk fornemmelse at se billederne trykt i stort format.

Vinylen vil kunne købes i Stereo Studio landet over, og nedenfor kan du lytte til numrene.

Se billederne fra bandets releaseparty på Café von Hatten i sidste uge hér

Comment