CC.jpeg
drinkskort-01.jpg
wac-int.jpg
20131008-04.jpg
CC.jpeg

Grafisk - Intro


Grafik &
Retouching

SCROLL DOWN

Grafisk - Intro


Grafik &
Retouching

Retouching & Redigering

Eksempel på model billede før og efter redigering.
Der er bl.a. ændret til en køligere farvetone, lysnet mørke områder, samt fremhævet modellen i billedet. Sæbebobler er desuden indsat i billedet som effekt.

Redigering er det der gør at billederne får den "wow" faktor, som de fleste ønsker i deres billeder. Det kan være en generel redigering, der sørger for at lys, komposition osv er som ønsket - eller retouchering, som handler om at rette/fjerne/tilføje ting i billederne, som fx fjernelse af urenheder, justering af elementer osv.

Alle billeder man ser i dag er blevet redigeret på den ene eller anden måde, og hos Venstrehaandsarbejde forlader ingen billeder mig, uden at blive redigeret. Hvis der er tale om fx. fashion billeder, eller der er billeder med uønskede elementer i den, så er det ofte ligeså meget retouchering som er med til at gøre billederne til dem det er.

Min indgangsvinkel til redigering er, at alle billeder skal redigeres, men at det altid skal gøres med respekt for det der fotograferes. Det er ikke min stil at over-redigere billeder, så man fx ender med hud der ser falsk ud, eller gør, at det er svært for personen på billedet at genkende sig selv. Redigering er et værktøj til at vise et billede som det vil se ud under optimale omstændigheder - ting man ville kunne klare fx med den rigtige makeup, rigtige posering osv. Det er ikke altid muligt at gøre dette - fx pga vejret eller andre udefrakommende faktorer, og redigeringen er her med til at gøre at billederne ser ud som kunde og fotograf ønsker.

Noget så normalt som billeder i sort/hvid, er faktisk en større videnskab, som kræver meget mere end "et tryk på sort/hvid-knappen". Det er en process, hvor billedets farvesammensætning vurderes og hver enkelt farvekanal tildeles en sort/hvid tone, og man dermed kan fremhæve præcis det man ønsker i billedet - om det fx er at gøre himmelen mørk og dramatisk, eller gøre en models øjne mere intense og iøjnefaldende.

Nogle fashionbilleder får meget behandling digitalt, og billederne tages med dette i mente. Dermed kan det være svært for fx en model at forholde sig til hvad man kan se bag på kameraet under shootet, da det endelige resultat er meget afhængigt af redigeringen

https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/disp/51adcf34257765.56ca3bc2a2ba6.gif
8e233a63999473.5ac3cd65a38a6.gif
drinkskort-01.jpg

Grafisk - Adobe Certified Expert


Adobe Certified Expert
Din garanti for den højeste kvalitet

Grafisk - Adobe Certified Expert


Adobe Certified Expert
Din garanti for den højeste kvalitet

Som en af de få i Danmark er jeg officielt certificeret ekspert i Adobe's programmer. Adobe er firmaet bag de mest brugte programmer i den grafiske branche - bl.a. Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects og mange flere.

Det betyder, jeg har bestået en meget omfattende eksamen hos Teknologisk Institut, hvor alle aspekter af de programmerne skal gennemgåes (uden hjælpemidler), og beståes efter en høj standard. Til hver eksamen er der blevet brugt ugevis af forberedelse, hvor hver eneste lille krog af programmerne er blevet grundigt gennemgået - selv dem man ikke bruger normalt.

Jeg er certificeret eksperter i Photoshop og Photoshop Lightroom - de to programmer jeg bruger lang det meste af tiden i mit workflow. Det garanterer dig en meget høj kvalitet, da jeg er en af de bedste til at arbejde med Adobes programmer, og at du kan være helt tryg ved, at du vil kunne få det resultat du ønsker.

Pt er der kun omkring 20 Adobe Certified Experts i Danmark.

Læs mere om Adobe certificering

wac-int.jpg

Grafisk - Referencer


Referencer

Grafisk - Referencer


Referencer

Jeg har arbejdet som professionel grafiker i over 10 år, og løst opgaver som bl.a.:

  • Billedredigering/retouchering

  • Design, udvikling, kodning og vedligeholdelse af websider

  • Layout af magasiner, bøger, brochurer, flyers, pladecovers, digitale publikationer m.m.

  • Kommunikationsrådgivning

  • Sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+, Snapchat m.m.).

...og meget meget mere.

 

Jeg har løst opgaver for bl.a.:

20131008-04.jpg

Grafisk - Kontakt


Kontakt

Grafisk - Kontakt


Kontakt

REDIGERING / RETOUCH

Redigering / retouchering af billeder.
500kr/time (ex. moms)

Website

Design, kodning og klargøring af website.
Efter siden er klar, vil din hjemmeside koste under 1000kr om året at have, og du har fuld adgang til at redigere og opdatere alt, uden at skulle igennem os.
Kontakt for tilbud


Tryksager

Layout af annonce, magasin, flyer eller anden tryksag.
Kontakt for tilbud

Rådgivning

Kommunitationsrådgivning indenfor emner som kampagner, sociale medier, muligheder indenfor den digitale verden, pressekontakt m.m.
500kr/time (ex. moms)