120809-017.jpg
140315-007.jpg
120711-013.jpg
120809-017.jpg

Fashion - Hvad er


Model

SCROLL DOWN

Fashion - Hvad er


Model

Hvad er Model billeder?

Model/fashion billeder er den type billeder man oftest støder på i blade og magasiner, og er billeder som fokuserer på bl.a. tøj og mode, men som også kan fokusere på styling, samt fotografiske stilarter som Beauty, Portræt, Glamour, Street, Fine Art og mange andre.

Oftest vil Fashion billeder have én eller to modeller på et billede, og der er oftest tale om enten billeder taget på location (by, natur el.lign.) eller billeder taget i studie.

Billeder i denne genre kræver meget af både model og fotograf, ligesom det er naturligt at fx stylister, makeup artister, medhjælpere osv hjælper til ved et shoot. Forberedelserne kan indebære at dele ideer, lave en lookbook, scoute locations, aftale outfits og meget mere.

Efter endt fotoshoot vil billederne blive grundigt redigeret for at skabe den rigtige tone, stemning, m.m. - og sørge for, at fotografens ideer og formål med hvert enkelt billede matcher det endelige resultat.

 
140315-007.jpg

Fashion - Galleri


Galleri

Fashion - Galleri


Galleri

120711-013.jpg

Fashion - Bliv fotograferet


Bliv fotograferet

Fashion - Bliv fotograferet


Bliv fotograferet

Ønsker du at få taget Fashion/Beauty billeder, så skal du udfylde kontaktformularen her på siden, og så starter vi en dialog om hvordan og hvorledes vi får lavet de bedst mulige billeder.

Før at du kontakter os, så gør dig venligst nogle tanker om, hvilken type billeder du ønsker at få taget. Er der nogle ting der går igen (fx ift. påklædning, redigering, kameravinkler el.lign.), eller har du nogle billeder du gerne vil arbejde ud fra?

Den nemmeste måde at dele ideer på, er via Pinterest, hvor du kan oprette et skjult galleri, og dele det med Venstrehaandsarbejde (Pinterest brugernavn: Venstrehaand). Her kan vi begge dele ideer, og kommentere de enkelte billeder, så vi sporer os ind på hvad der skal laves ved fotoshootet, og hvad det indebærer. Vi har også mange hundrede inspirationsbilleder på vores boards, som kan fungere som inspiration for dig, og du er mere end velkommen til at "pinne" dem til dit eget board.

Vi hjælper med ideer, forslag osv - og vi har kontakt til makeup artister m.m., hvis det er noget der skal bruges til shootet. Vores udstyr er transportabelt, så det er muligt for os at tage billeder på alle typer locations.

TFP fotografering

TFP - eller Time-For-Pictures/Print - er en udbredt måde for fotografer og modeller at lave billeder sammen, uden at der er penge imellem parterne. Dette sker oftest for at udvidde portolien, for at teste nyt udstyr eller nye ideer af.

Venstrehaandsarbejde laver kun sjældent TFP arbejde, og i de tilfælde vil man kunne læse hvilke modeller vi søger her på siden, eller på vores Facebook side. Vi søger dog i øjeblikket modeller til vores "DROPS" kunstprojekt, som er gratis at deltage i for modellerne.

Betalende kunder vil altid komme før TFP arbejde.

Priser

1. time

Inkl. transporttid, opstilling, fotografering, retouching m.m.
850kr

Efterfølgende timer

550kr

 


Transport

Første 20km inkluderet
3,73kr/kmTilvalg

Makeup artist, frisør, assistenter m.m.
Dagspris


Kontakt

Udfyld denne kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.