Viewing entries in
Nyheder

Café von Hatten udstilling

Comment

Café von Hatten udstilling

I anledning af Café von Hattens 40 års jubilæum blev caféens historie udstillet på Museum Østjylland i Randers Kulturhus.

Her er billeder fra åbningsreceptionenen, hvor mange af spillestedets medarbejdere, tidligere medarbejdere, kunder og musikere kiggede forbi.

Comment




Café von Hatten 40 år

Comment

Café von Hatten 40 år

Comment




Retouching

Comment

Retouching

Mange ser billeder som dokumentariske - kan man se det, er det virkelighed. Retouching er sjældent noget som der bliver snakket meget om, selvom over 90% af de billeder man ser i medier m.m. i større eller mindre grad er blevet redigeret.

Jeg har lavet et par photoshoots for at vise hvad man kan gøre med redigering - i disse tilfælde i Capture One og Photoshop.

Comment




Mika Vandborg toneprint video

Comment

Mika Vandborg toneprint video

Mika Vandborg er uden tvivl en af landets bedste gutarister, og til dagligt gør han sig i bl.a. Electric Guitars (med vennen Søren Andersen) og Love Shop.

Jeg lavede en video på Fatter Eskil i Aarhus, hvor Mika laver et "toneprint" for den nye Viscous Vibe pedal fra TC Electronic. Det blev gjort med et meget simpelt to kamera-setup og tre mikrofoner, og meget hurtigt skudt, da spillestedet hurtigt blev fyldt til bristepunktet.

Se lidt af mine billeder af Electric Guitars herunder - eller se alle billederne af dem her

Comment